UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Віра Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Vitalii Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Доброго ранку! Наскільки я знаю, для того, щоб вивчити мову з нуля до рівня С1, треба присвятити вивченню мови +/- 1090 годин... Якщо потрібний рівень В2, то вдвічі менше - 545 годин, але, якщо у Вас вже є А1-А2 і Ви ще й на курси будете ходити, то, думаю, швидше англійську підтягнете до потрібного рівня
-
Будь ласка)
-
Більше немає програм , закінчилась, для нових аплікацій
-
Доброе утро. Народ,хелп! подскажите пожалуйста может кто-то знает,сейчас в Украине можно сделать только туристическую визу в Канаду? Никаких программ нет?
-
Michael Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Nataliia REALTOR®️ YEG Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Вам не віза потрібна а WP , дозвіл на роботу Зазвичай по програмі , його видавали одразу в аеропорту по приїзду , у декого були проблеми і вони подавались онлайн. Скільки чекати , точно не скажу
-
Дуже дякую за інформацію, будемо пробувати
-
Так Але потрібно приїхати до 31 березня
-
Серьезно?вы имеете ввиду выплаты и все остальные плюшки?
-
Тогда у меня ещё один вопрос - сколько времени нужно чтоб человек, который приедет по гостевой визе сможет сделать рабочую визу?
-
Але якщо отримати туристичну і приїхати до 31 березня , зможете скористатись тим що було по програмі
-
Дякую)
-
Ну это само собой) благодарю)
-
Але віза вам теж потрібна ))) щоб сюди приїхати ( не важливо яка ) Нехай щастить
-
Да, простите,я не правильно выразилась)нам нужен ворк пермит.спасибо за консультацию)