UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дивно, в мене теж Скотіа і ніяких проблем
-
Я все це роблю тут через додаток TD Bank
-
Зовсім немає проблем у мене і моєї дівчини.
-
Стосовно лікарень - так, із записом до вузьких спеціалістів тут значно морочніше. Але як часто вам тут лікарі натякали про те, щоб ви їм трохи грошенят підкинули? Мені - жодного разу. І як часто в Україні швидка приїздить доволі швидко, до того ж, у віддалені райони? В районних центрах вони часто взагалі заявляють - грошей на бензин нема. Ви можете таке уявити в Канаді?
-
Але добре що у вас добре
-
Ви не так часто відкриваєте додаток, особливо по вечорах, рахунків немає)
-
Главное убедить себя, что где-то есть какая-то проблема 😁
-
Жи есть 👆🏼
-
Екстрасенс жи
-
Ну вам видніше як часто я це роблю 😁
-
Так, коли в тебе довезли швидко - а в ER 8 годин сидиш в черзі лол
-
Визнання проблеми перший крок до її вирішення xD
-
Elliot Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Значить, щось не настільки термінове, що людина помирає. Тут діє порядок терміновості, а не в порядку того, хто більше дав на лапу.
-
Якщо ви говорити про лікарні,тоді у мене до Вас питання, чи жили і відвідували ви лікарні у Європі ?
-
Норм, знаю канадку з апендицитом сиділа 6 годин - думали що щось інше - потім повезли на операцію) Я на лапу не давав і в Україні до мене які претензії))
-
Так
-
То саме і у Європі, тому хто пройшов школу Європи, вже готовий до лікарень в Канаді
-
Пишу то що сказали по досвіду, я хз
-
В кожного свій досвід
20 Jan 2023, 21:20
66690/96559
about 23 hours ago