UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну, м'ясо, сир - тут це недорого. Гірше тим, хто полюбляє хлібо-булочні, курку, ягоди
-
Taisiia Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Печінка це субпродукти, хтоб що не говорив
-
Та м'яса різного повно на всякий смак. Печінка - так взагалі копійки коштує. Щодо сирів - теж на всякий смак. Але якщо порівнювати якість продуктів з українськими - так, там продукти смачніші були.
-
Костко так, але треба мати рефрижератор)
-
Хз. Грудки курячі у костко по ~30$ за 2.5кг Фарш по 11-13$ за кг
-
Ну, кто на что учился 🤷🤷🤷
-
Оооо то вже дорожчі якісь)
-
С двойными дверьми 😍😍😍
-
Можливо йдеться про тих хто арендує кімнату
-
До того ж тут вони в два рази більші 🥲
-
В смысле холодильник, который стоит в каждой квартире/доме?
-
И Филадельфия по 15 долларов
-
Мне не грозит, я пивной спортсмен
-
А потом двойные зеркала надо в ванне, чтобы морда лица помещалась
-
М'ясо (свинятина) та рибу (частіше лосось та мінтай) дорожче 3CAD за фунт не купуємо майже. В основному - це Суперстор. Якщо купляти в оптовому, то взагалі по 3CAD за кг можна купити, але великим шматком
-
А почему курица существенно дороже? Холодно выращивать? Или затратно в плане комбикорма?
-
Доброго ранку , порадьте мені швею , пам'ятаю була жіночка яка жила в районі веста ! Всім дякую, гарного дня
-
Краткое содержание чата со вчерашнего вечера 😂😂😂 Яка в мене може бути радикальна трансформація Коли навколо тиснуть люди їхня радіація Коли йде від них негативна вібрація Я не знаю нащо вам ця інформація Навколо мене крутяться вільні анархісти Я вже не знаю що їм розповісти Навколо ходять одні провокатори Придумали собі що вони імператори
-
Это с арендой жилья? 2500 CAD на троих?
20 Jan 2023, 21:20
68155/96424
about 2 hours ago