UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Цього не відомо
-
Діти чекають довго Хтось на дітей отримують раніше ніж самі Є що по 2-4-7-8 місців чекають на дітей. Тут нажаль ніяк не присокрити. До 18.11 можливо було відправляти без запиту на вклейку до Відня та Варшави Але зараз заборонили всім. Тому тільки чекати
-
Так же можете подвязать свою карту Binance в google-pay своих родителей и тогда сьекономите 1% на вывод средств (так как не придется их выводить на карту ПриватБанка). Они просто смогут делать покупки вашей Binance картой , которая будет подвязана к их телефону
-
- создайте учётную запись на Binance - подвяжите свою карту ПриватБанка - пополняйте баланс Binanca фиатными средствами - выведите средства на свою карту ПриватБанка Первый раз разобраться займет некоторое время, зато потом в пару кликов сможете перекидывать 💸 Так же можете оформить платежную карту Binance и делать любые покупки при этом получая возврат средств от 1% , 3% за любые категории оплаты
-
Доброго дня, підкажіть, як краще батькам гроші в Україну пересилати. Суми не дуже великі, але щоб щомісяця і чи треба з тих грошей батькам в Україні ще податки платити. Я лишила батькам свою приват карточку, але на конвертації різниця десь у 20 відсотків виходе. Дякую за відповідь.
-
Вечір добрий, підскажить а є два телефона ще, пару шнурів можно це покласти до багажа а не до ручної валізи?
-
Привіт) всім від 0років
-
Доброго дня , допоможу з перевезенням меблів , і так же можу відвезти або забрати з аеропорта, кому цікаво , пишіть в приват
-
Дякую
-
Разрешение нужно при заполнении анкеты на ребёнка
-
Якщо мати з дитиною подалися на CUET і мама вже отримала запит на паспорт , а дитина ще ні, то чи може це бути пов’язаним з тим, що при подачі не додали дозвіл батька на виїзд дитини? Підскажіть, буде ласка, чи потрібен він ще на першому етапі, коли завантажуються паспорти при подачі на візу, чи тільки вже при перетині кордону? І як цей дозвіл зробити? Знаю, що ці теми вде обговорювалися неодноразово в групах, але не можу знайти крнкретніше про дозвіл на виїзд. Дякую кожному, хто відгукнеться. Я в Канаді, але хочеться допомогти іншим.