UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт) всім від 0років
-
Доброго дня , допоможу з перевезенням меблів , і так же можу відвезти або забрати з аеропорта, кому цікаво , пишіть в приват
-
Дякую
-
Разрешение нужно при заполнении анкеты на ребёнка
-
Якщо мати з дитиною подалися на CUET і мама вже отримала запит на паспорт , а дитина ще ні, то чи може це бути пов’язаним з тим, що при подачі не додали дозвіл батька на виїзд дитини? Підскажіть, буде ласка, чи потрібен він ще на першому етапі, коли завантажуються паспорти при подачі на візу, чи тільки вже при перетині кордону? І як цей дозвіл зробити? Знаю, що ці теми вде обговорювалися неодноразово в групах, але не можу знайти крнкретніше про дозвіл на виїзд. Дякую кожному, хто відгукнеться. Я в Канаді, але хочеться допомогти іншим.
-
Ще треба буде обережним, хто має 2 або більш работ. Я так попався другого року, бо парт тайм робота платила за мене менше податку ніж потрібно для мене і в березні ще повертав гроші державі
-
Ги ги
-
Звучить як варіант підкату на дискотеці
-
Але з іншого боку, раніше почати, раніше буде краще.
-
То дуже правильно, як на мене. Хто ще не прилетів, має сенс перезимувати в Європі
-
Всі люди, кого возив туди, мали реєструватись по телефону. Диктуєте свої дані і вони реєструють в системі. Кажуть конкретний день і годинне вікно, коли прийти. Перший раз треба їхати в центральний фудбанк на північному заході біля волмарта.Annex Building 11434-120 Street. Другий і інші рази давали такі бумажки, де написаний фудбанк біля вас, куди також я так розумію треба буде телефонувати. Була одна жінка, яка за тиждень так і не дозвонилася свій перший раз, і ми просто поїхали туди. В неї без проблем взяли документи і за годину продукти були в машині. Вона брала на 5 людей (перміти і візитор рекорди 5 штук були з собою). Таке на свої очі я бачив тільки раз, тому чи конає таке постійно сказати не можу. Я все за неї пояснював, бо вона майже не говорить
-
Доброго дня! Шукаю роботу Механікам. Англійська Pre-intermediate Досвід роботи 14 років на виробництві. Є диплом сварщика та ліцензія на вилковний навантажувач. Буду вдячний за допомогу!