UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Головне, для неї не має ніякої особистої вигоди РЕКЛАМУВАТИ цю клініку. Ніхто не буде просувати SafeWay, наприклад, просто якщо ти там працюєш. Робота є робота і кожен виконує свої обовʼязки
-
Я знаю нашу «землячку» особисто і хочу сказати, що ми - українці часом дуже невдячні люди! Вона працює в цій клініці - так, але Таня не несе ніякої відповідальності за якість виконаної роботи. Якщо є якість скарги, що оправдано, можна і треба повернутися і сказати про це лікарю і менеджменту. Таня написала лише про те, що працює там і що там можна полікувати по бенефітам.. і це ВСЕ! Багатьом новоприбулим допомагала подаватися на бенефіти і пояснювала як це працює.
-
Так не підписуйте. Тим паче якщо деякі в силу незнання мови погоджуються зі всім. В чому проблема? Всі люди мають голову на плачем
-
Якщо є якісь конкретні питання до неї, то інша справа, в якщо просто виражати свою невдоволеність наданими послугами, то толі повторюсь, зверніться напряму в клініку або в інші органи, які контролюють таку діяльність. А розказувати що там совковий інтерʼєр і все так… то це не до неї
-
Говорить просто надо в чат когда после таких "рекомендующих" траблы со здоровьем, что бы все знали своих "героев". Доктор этот единственный на моей памяти даёт подписывать бумагу о не имении претензий к нему, следовательно он свою задницу юридически прикрыл.
-
Але це дуже нечесно звинувачувати людину, яка просто влаштована дезінфікувати інструменти!
-
Я це розумію, і якщо дійсно це неодноразово повторюється, то потрібно звернутися, або написати скаргу
-
Будь ласка, знайдіть її пост чи повідомлення, де є та РЕКОМЕНДАЦІЯ?? вона влаштувалася в ту клініку і коли українці почали запитувати, де полікувати зуби по бенефітам, вона і написала, що працює в цій клініці. І все.
-
Два з половиною незадоволених - це в межах статистичної помилки.
-
Звертайтеся до клініки!! З усіма предʼявим
-
Я там не була, але впевнена, що якби всі були незадоволені, то ця б клініками не працювала
-
Дарагой ,у тебя есть конкрєтная прєд'ява?