UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Звучить як варіант підкату на дискотеці
-
Але з іншого боку, раніше почати, раніше буде краще.
-
То дуже правильно, як на мене. Хто ще не прилетів, має сенс перезимувати в Європі
-
Всі люди, кого возив туди, мали реєструватись по телефону. Диктуєте свої дані і вони реєструють в системі. Кажуть конкретний день і годинне вікно, коли прийти. Перший раз треба їхати в центральний фудбанк на північному заході біля волмарта.Annex Building 11434-120 Street. Другий і інші рази давали такі бумажки, де написаний фудбанк біля вас, куди також я так розумію треба буде телефонувати. Була одна жінка, яка за тиждень так і не дозвонилася свій перший раз, і ми просто поїхали туди. В неї без проблем взяли документи і за годину продукти були в машині. Вона брала на 5 людей (перміти і візитор рекорди 5 штук були з собою). Таке на свої очі я бачив тільки раз, тому чи конає таке постійно сказати не можу. Я все за неї пояснював, бо вона майже не говорить
-
Доброго дня! Шукаю роботу Механікам. Англійська Pre-intermediate Досвід роботи 14 років на виробництві. Є диплом сварщика та ліцензія на вилковний навантажувач. Буду вдячний за допомогу!
-
До цього, емігранти деякі приїжджали навмисно на весні, щоб по холоду не шарахаться, як роботу та житло шукати. Та і так веселіше все виглядає , як тепло.
-
А що це леттер бокс?
-
А що це леттер бокс?
-
Дзвонить їм у службу підтримки. Чи перевірте можливо ваш аккаунт якимось чином у другий провінції зареєстрували
-
Це не є так. Я місяц працюю, а учора два товариши зарегіструвались. В усіх права 5го класу. Я не знаю чи є в альберті взагалі 4 клас