UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Над Канадою зафіксували яскравий метеорит. На відео – метеорит згорає в атмосфері та летить над Торонто. Він впав у районі Ніагарського водоспаду. За словами очевидців, був сильний вибух. Заворожує 😍 ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
Дякую велике
-
Jestem emigrant
-
До цього, емігранти деякі приїжджали навмисно на весні, щоб по холоду не шарахаться, як роботу та житло шукати. Та і так веселіше все виглядає , як тепло.
-
Письмо которое подтверждает работу по cuaet до конца визы. Отсылается всем до 31 марта 2023 года.
-
А що це леттер бокс?
-
А що це леттер бокс?
-
У меня letter box do 26.09.2025 Cuaet это не программа эмиграции
-
Я про CUAET
-
Добрий день, підкажіть чи можна податись на фудбанк онлайн, чи обов’язково дзвонити їм?
-
Дзвонить їм у службу підтримки. Чи перевірте можливо ваш аккаунт якимось чином у другий провінції зареєстрували
-
Це не є так. Я місяц працюю, а учора два товариши зарегіструвались. В усіх права 5го класу. Я не знаю чи є в альберті взагалі 4 клас
-
Ви працюєте в Едмонтоні на доставці з 5-м класом?
-
Загружали! і довідку про 3 роки теж! і відповідь саме така була, що для роботи в Едмонтоні потрібні права 4го класу.
-
Ні не треба. Загрузить права 5го класу і все буде ок. 4й клас це в інших провінціях
-
У пункті номер 4, допишіть що потрібні права 4-го!!!!!! класу . Такі вимоги убера в цьому регіоні.
-
Добрый день! Нужно сделать перевод документов на украинский язык, подскажите нотариуса пожалуйста !
-
Ты уже в программе?
-
Программа до конца марта если что, пока не продляли, так что ненадо затягивать
-
Еще не планировал ,но по весне как лёд тронется
20 Jan 2023, 21:20
6886/96595
about 6 hours ago