UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Напиши нік в дічку, я найду
-
На выходных можем побегать
-
В мене пк
-
Да, але якщо їх сильно налякати, то вони абгидяться і втікають. Хто захоче пирнути не вияснятиму
-
Я знаю, ви чекали! Пост для всіх,хто любить гумор та говорить, що в Едмонтоні нудно! Не пропустіть важливу подію!!! Українці в Едмонтоні та Калгарі, готуйтесь до UCrazy Comedy Stand Up! Ми нарешті їдемо до Вас з нашими найкращими жартами та новим сміливим матеріалом😁 Для вас виступатимуть одні з найкращих коміків UCrazy: Юрій Наконечний — багатодітний стендапер з молодою тещею та американською візою. Посивів, бо памʼятає пломбір за 10 коп. та ковбасу за 2,20. У його рідному місті найкраща кава та найбільший страх москалів Іванна Миколаївна – доцентка диванної кафедри з питань сексу. На разі займається тільки теорією. Раз попрактикувала, і вже сім років виховує сина. Її жарти про гаряче й не дуже, про жінок та чоловіків, та про Канаду очима імігрантки Алєкс Коцик – стендап-комік, засновник UCrazy, знявся в 40 фільмах (не в німецьких короткометражках). Поголив голову, щоб бути 10 з 10. Розповідає власні історії з життя, а люди вважають, що то жарти. Не залишає жодного глядача в залі без уваги Квитки за посиланнями: Едмонтон - www.showpass.com/ukrainianstandup-nov26/
-
Всім привіт! Якщо хтось бажає може мені написати в приват свій реф код для інтернету oxio - мені та вам бонус буде
-
Urbann Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Добрий вечір) Шукаю помічницю по дому, можливо чиясь мама в пошуках підробітку. Треба пару раз на тиждень прибирати квартиру (1 bedroom) і готувати їжу на декілька днів Район Олівер. Пишіть в приватні
-
А є хоч щось про Вас на ютуб? Хто Ви? Або що Ви?
-
З цим Ви приходите і просите за гроші Вас слухати?
-
Ну там жодного промо, лише плакати
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 14 Nov 2023, 04:27 last edited byВсім привіт Мене звати Наталія, я психолог. Зараз я пишу дослідницьку дипломну роботу. Досліджую моральний стан жінок-вимушених емігранток. Для дослідження я розробила опитувальник. Будь ласка, пройдіть коротке опитування. Це не потребує від вас приватної інформації, всі відповіді конфіденційні і не підлягають публічному оприлюдненню forms.gle/xvj2wqY6yQwKUn4K6 Дуже дякую 🌸
-
instagram.com/ucrazystandupcomedy?igshid=MWdrZGtoMXc3MzJqaw==
-
Років з пʼять тому я був музикантом, дуже хотів повернутись в Кітай і сам себе торгував youtu.be/4yMcPtXZ6wE?si=bMu2rHBe_fuJKD7Q
-
Есть довольно щекотливая ситуация , к кому обращаться с подобным? Адвокаты есть? Ситуация связана с тем, что по паспорту где вклеен cuaet не могу вылететь в Канаду, могу по другому паспорту ( указывал все паспорта при подаче на cuaet)
-
Всем привет народ
-
Urbann Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
В чём проблема лететь по другому паспорту?
-
Что по прививкам сейчас, или просто тест нужен в аеропорту?
-
То есть с єтим вопрос нетактуален уже?
20 Jan 2023, 21:20
69218/96413
3 minutes ago