UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я не бачив )))
-
Тейлор. Так це він
-
Це було тут Прикольний чувак і все спокійно проходить maps.app.goo.gl/jGTNsC4U2x1Kfy5B8?g_st=ic
-
Я про екзаменатора в registry , а не про Макса який уроки надає )
-
100% всі переживали за мене ))), коли я на 5 повні здавав , аж відмовляли ))) , а коли не здав і одразу на наступний день записався знову до Тейлора , трохи здивувались )))
-
Та сама історія, треба будо теорію ще здати. Вона мені: може підготуєшся? Я відмовився, здав з першого разу, вона було здивована, всім розказує, типу з першого разу здав. І записався через кілька днів на драйв тест, і наступна так же, може більше часу треба, підготуйся. Але то ж не про нас.
-
Трейлер правильно.
-
Michelle Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
C Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🌸 Мeдикамeнти, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
Та одного разу вже почала спілкуватися та доводити, що ні, потім все видалила))
-
я думаю це бот
-
Вам в бан вирушати, знову))