UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Англійська мова онлайн ми говоримо з першого заняття Індивідуальний підхід. Заняття у групі ,індивідуальні заняття досвід роботи більше 15 років ,викладач англійської мови ,досвід роботи протягом 5 років в Англії та США ,розмовна англійська , англійська для дітей ,говоримо з першого заняття ,а також підготовка до міжнародних іспитів ,пишіть у приватні повідомлення
-
Всем привет, продам три билета на балет «Щелкунчик». Едмонтон Цена билета 100$. 9 декабря, 6 PM., пишите в личку. Спасибо)
-
Доброе всем Может кто в курсе у нас билеты на декабрь(cuaet), читаю люди пишут, что есть случаи когда в аэропорту не дают ворк пермит, говорят подавать онлайн с ожиданием ответа до 140 дней Кто что знает по этому поводу ? Есть надпись worker в визе в паспорте
-
Robert Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
-
Доброго времени суток. В эти дни (отмеченные синим) я выезжаю по маршруту (второй рисунок с картой) на работу в Амазон (аченсон) в 18:20 на ночную смену до 5:30 утра. Выезд с адреса 10130 117 st nw. Кому по пути - пишите в личку. Стоимость «туда -обратно» 10$ с человека. Всем добра
-
Я всегда считал что это делают только девочки
-
Всім привіт! Хто вже робив довідки про несудимість? Скажіть будь ласка вони мають термін дії?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence/police-certificates.html
-
Вітаю! Залежить від того, куди вам її треба. Відкриваєте та читаєте умови. Наприклад, в умовах до AOS написано про 12 місяців, але у вас можуть запросити і свіжу, на розсуд офіцера.
-
❗️❗️❗️І найголовніше: мої послуги як вашого ріелтора, представника покупця, БЕЗКОШТОВНО ДЛЯ ВАС❌💸❌ ВИ - НІЧОГО не платите окрім квартири і юриста і своїх витрат таких як бензин, переїзд. Мої послуги будуть сплачені ріелтором продавця. Тому вам мої послуги будуть БЕЗКОШТОВНО 🆓
-
Внизу я додала посилання на квартиру за $35,000 кому 🤔 цікаво Check out this listing realtor.ca/real-estate/25850027/304-14908-26-st-nw-edmonton-fraser?utm_source=consumerapp&utm_medium=referral&utm_campaign=socialsharelisting
-
Чи знали ви, що Канада заборонила не громадянам купляти житло? А чи знали ви, що українці, що приїхали по візі CUAET - виключення з цього правила? Чи знали ви, що в Едмонтоні можна знайти квартири і за $30,000? Чи чули ви про borrowed downpayment? Це для тих, в кого немає грошей на перший внесок. А чи знали ви, що маючи 5% для першого внеску, Канада доплачує ще 5%? Досить орендувати і сплачувати чийсь кредит! Купивши житло ви вкладаєте ті ж самі гроші щомісяця у власну нерухомість! Ви зможете пізніше це житло: продали і відбити гроші витрачені на перший внесок і «оренду», тобто іпотеку! Або ви зможете здавати і отримувати додатковий дохід щомісяця! Пишіть мені і я допоможу вам стати власником свого житла в Едмонтоні чи місцях поруч
-
Михаил Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼