UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В Едмонтоні абсолютно все дешевше в 2 рази проти Ванкувера (Британська Колумбія). Але і зп трішки менші
-
Купівля мінімум в 4 рази, винаєм мінімум у два
-
Якщо врахувати страховку, обслуговування авто, колеса і також суму на скільки авто обезцінюється в рік, то можна і посперечатися насправді)) А якщо авто ще й в кредит...
-
Ви просто написали не доречно, що авто завжди виграє в таксі як бик у вівці. Припустимо для людини яка просто їздить на роботу 2 рази в день 24 дні, таксі обійдеться в умовних 500-700 в місяць Одна страховка може бути 300, якщо стажу пару років лише. А ще заправлятися, масло міняти, шини купувати. Я вже мовчу про непередбачувані витрати, а вони будуть якщо авто більше 3х років. Також потім продаж авто буде за іншу суму чим була купівля. А якщо авто нове, то скоріш за все там кредит під умовних 7% буде. Це ще 100-150 в місяць лише за кредит додатково, і обесціниться значно більше. Тож для такої людини таксі може бути і реально доступнішим навіть фінансово)) Є люди які використовують авто робота - магазин - дім.
-
10102 Jasper Ave, Edmonton, AB T5J 1W5 в цьому відділенні є україномовний працівник. Можете запитати за нього в security guard при вході.
-
Всім привіт, підкажіть чи є в когось україномовні працівники в TD bank?
-
Конечно, если человек живёт в пешей доступности от супермаркетов и работы - тогда да, такси будет выгоднее, вопросов нет. И если покупать машину за 100к$ в кредит, ещё и SUV, да с двусторонней страховкой, да с правами 7 класса, да с резиной на 22 дисках, да с двигателем 5.7hemi - тогда лучше такси.
-
В абсолютній більшості написали)) Піша доступність це для вас 7-10 км? Бо саме стільки я мав на увазі в своїх підрахунках. Я написав реальну ситуація багатьох людей, а ви в крайності кидаєтесь з машиною за 100к на 22 дисках. Та візьміть простого корейця дешевого, елантру невеличку. Авто це не про економію. Це про комфорт і зручність. Авто потрібне, якщо реально на ньому потрібно їздити, або якщо у тебе є фінансова можливість його утримувати і хочеться комфорту і тд. А якщо дім робота магазин і фінанси обмеженні то убер доступніше.