UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Работу что-ли нашёл))))
-
Не знаю відносно на кордоні, а в аплікацію просили обовʼязково загружати. Дружина скоро буде летіти, то буду знати чи дивитимуться
-
Дякую, це вже конструктивно. Є в мене сумніви щодо ціни шиномонтажа. Тому що заміна один раз лише 100 Дол, в рік треба міняти два рази це вже 200. За чотири роки лише заміна 800дол + резина сама, 2 комплекти. Також за чотири роки умовний цей водій буде на сто не один раз, а ціна сто тут просто космос, від 80 Дол за годину тільки за роботу. Також за чотири роки ваше авто впаде в ціні, і чим воно дорожче тим більше впаде. А ще треба десь знайти тих 10к доларів, чи 20к доларів на покупку машини.... Я без авто не бачу свого життя, але згідно підрахунків деяким людям може буде дешевше і простіше їздити на роботу і в магазин на убері.
-
Юрий Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Я навіть не знаю, як треба їздити, якщо дорога тільки робота-дім-магазин-дім, щоб прям все міняти, що ти будеш міняти кожен рік резину і всі деталі
-
Ну хіба, бо я теж водій і моя дорога за 3 роки користування авто дає мені мій досвід, що я не міняв нічого крім масла і фільтрів і іздив не тількт робота-дім. А в таких переспективах не знаю, як можна вбити машину проїжджаючи 12 тисяч в рік
-
Коли їдеш купувати свою першу машину вночі , знайшовши найдешевше оголошення, немаючи мінімального поняття про автомобілі .
-
Ви уважно читаєте? Де я писав що ти кожен рік будеш міняти резину і усі деталі? Резину ти будеш міняти з літньої на зимову і навпаки 2 раза в рік, і лише сама ця послуга 100дол, це без ціни за саму резину. За 4 роки ти 100%, будеш робити якісь ремонтні роботи. Хтось шарову, а хтось тяги, а хтось ричаг, а хтось і мотор. Це просто перелік. Бо за 4 роки навіть на новому авто, потрібно буде СТО. Пишіть конструктив як Dima будь ласка.
-
Можна ? Можна !
-
В мене колега заїздив мазду 6, лопнув циліндр при 180. Питаю, як так сталось, а він типу 70000 не міняв масло. Ну якщо іздити так, то ок
-
Особо «розвинені» і тут є😅
-
Купуєш за 5 k і робиш кап ремонт двигуна за 7 k .
-
Всем добрый день! Сейчас в поиске работы. Образование техническое. Есть опыт работы на стройке разнорабочим и сантехником. последние 10 лет проработал в сфере проектирования. Если будут какие варианты работы на стройке, складе - напишите пожалуйста.
-
О, шо там
-
Ага, поговорил с психологом
-
Можно купить с двумя наборами с дисками и самому менять
-
Шо ти, прокинувсь?
-
Уже планируешь свой шоп открывать?
-
Ну і я кажу, треба бути унікальним