UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Для тих, хто шукає класну платформу для вивчення англійської мови preply.com/en/?pref=MTAwOTA4OTQ=&id=1701192380.083039 Я вже займаюсь кілька місяців і можу дати кілька порад: 1. Якщо зовсім немає грошей на вчителя, то користуйтеся безкоштовними курсами в розділі LEARN. 2. Якщо є гроші але не багато, то вибирайте вчителів з Африки . В них свій акцент але за кілька уроків це не є проблема. Попробуйте кілька вчителів і зупиніться на двох кращих для вас. 3. Якщо є достатньо грошей на англійську, то можете вибрати вчителів з Канади і США від 18 долларів за 50 хвилин урока. 4. Краще всі три верхні пункти використовувати одночасно. Це для тих кому потрібна мова, як мені, в короткі строки.
-
Михаил Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Михаил Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Программы ПР никто не закрыл. За год на погуглили этот момент? Через два года домой собираетесь ехать???
-
max Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Kijiji.ca Rentfaster.ca
-
Найти работу, сдать английский тест, податься на ПР.
-
Да, остальные за деньги)