UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Да но к сожалению все осталось в Украине , надо сходить в вейп шоп тут , но не уверен что тут есть это все только поды , но посмотреть стоит
-
Ridhi Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Не знаю какие мощности,но видел много двух аккумных в шопах
-
Alona Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ищу комнату с мебелью, для себя. Обязательно с контрактом на пол года. Пишите в личку, кто сдает.
-
Нажаль, ніт.
-
Я не обмінював , але ні Тести здавати потрібно
-
Не пройде , фізичні потрібно Довідку можна в консульстві взяти
-
Михаил Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Михаил Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Доброго дня всім. В мене питання з приводу форми "imm5710е". Може в когось є бланк? Я намагаюся скачати (і адобе рідер встановлено і все як надо), а в мене викидає помилку: - "вибачте, файл неможлиВО відкрити". І це не тільки на ноуті, а й на телефоні. Не знаю, що робити. Може хтось щось підкаже... Дякую.
-
Причём возраст???? 😂, зависит от авто, чем старее тем дороже