UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я гуглю быстрее чем вы успеваете подумать о том что это надо загуглить
-
Все ими были))
-
Это напоминает «экзорцизм наоборот»
-
Вітаю, підкажіть дошки оголошень для українців в Едмонтоні будь ласка
-
Вроцлав, эх ... Christmas market у нас будет в Fort Edmonton park, 30.11-17.12.
-
Привіт можливо хто знає чи є в Едмонтоні новорічні ярмарки, щось типу такого
-
Дякую
-
Вітаю. Може хто був у подібній ситуаціі. Мама прострочила вклейку візи(CUAET), через певні обставини(потрібен був терміновий виїзд в Україну). Термін прострочки зараз складає вже більше ніж пів року. Чи можливо ще якось їй отримати візу?
-
Natalia Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Всем привет! Как словить «окно» на подачу документов в консульстве?
-
Схема така: заходити як умога частіше на сайт і сподіватись на удачу). В принципі це все).
-
Офіційний трейлер GTA 6. Реліз відбудеться у 2025 році (в першу чергу для PS5 та Xbox). Події розгорнуться у штаті під назвою Леоніда, де розташовані "просякнуті неоном вулиці Вайс-Сіті і не тільки". Головні герої — Люсія та Джейсон
-
Загадати бажання Санта Клаусові)
-
Лайфхака не існує? 😏
-
урааааа, дождались😂 выглядит очень сочно
-
2 роки ще для пк чекати(
-
Всім привіт! Хто їздить на убер ітс, за скільки часу вам прийде одить виплата? Моя вже цілий день висить в обробці.
-
Буває. У мене перша оплата 2 дні оброблялась. Зазвичай кожного пн приходить
-
+. Я вас розумію) Теж хвилювався
20 Jan 2023, 21:20
72029/96674
about 10 hours ago