UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так Поляки роблять фігн а потім отримують догани і втиків за свою роботу. Нажаль доводиться періодично вигризати права у Поляків. Угорці - то срака…там штрафи і депорти луплять і забирають докумети.
-
Польща не анулює, вже давно прийняли закон. Що тепер можуть виїздити і заїздити, навіть на термін більше 30 днів.
-
Канада це країна не для заробітків, а для стабільного сімейного життя. І у мам з дітьми тут все буде добре. Можливо,не зразу. Але обов'язково буде. Питання часу, адаптації , удачі.
-
В мене заробітчани, які приїхали з Європи викликають більший подив, ніж мами з дітьми. Але перших не шкода, їм є куди повертатись, та і не моє то діло. А от других шкода, бо то вимушено, і повертатись поки нема куди, бо тимчасовий захист в тій самій Польщі вони вже втратили. А як допомогти неясно.
-
Подскажите, пожалуйста, какую комбинацию вводить, чтобы пополнить ваучер роджерса
-
Типу того. Едмонтон майже стовідсотково за НДП, а решта Альберти на чолі з Калгарі- за консерваторів. Так завжди було. Це можна наочно побачити на прикладі нашого провінційного парламенту.
-
Ну то виходить Альберта розділилась
-
І щось мені підказує, що їхній лідер Джагміт Сінгх- буде наступним прем'єром Канади. Ну, принаймі, так це виглядає з Альберти.
-
Нові демократи. Я зрозумів
-
Ну це окрема довга історія😅
-
НДП?
-
У альбертівців модно клясти Трюдо😅. І не тільки у таксистів. Едмонтон- це місто НДП. А , наприклад, Калгарі - столиця консерваторів.
-
Поки таксисти проклинають Трюдо більше, ніж наші свого. До речі всі таксисти тут, яких зустрічав і питав, це друга, неосновна робота
-
Мене за дискусію з цього питання в свій час забанили в найбільший український фб-групі Едмонтона.😅