UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Lili Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Доброго дня всім:) порадьте телефонного оператора, з власного досвіду. Дзвінків не багато, інтернету теж лише коли поза межами будинку
-
Можете будь ласка дати контакт? Яка ціна за кг, і чи забирають від будинку?
-
Якщо стати на EI коли приходять перші кошти на рахунок?
-
Пони Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Де тут знайти шлюбного офіцера?
-
Лесик Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Citizenship: in progress…
-
Yulia Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
О агонь, в Буховеле помню давно прыгали с трамплина на подушку надувную
-
Показалось что минус ноги
-
Доброго дня. Можливо, хтось брав телефон в кредит і підписував договір з оператором. Умови розривання, чи потрібно сплачувати штраф?
-
Доброго дня , хто переїхав з Калгарі до Едмонтона? Які плюси та мінуси ви помітили? Які документи ви переробляли?
-
Алексей Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Я не переїхав але треба буде поміняти права адресу, хелс карту адресу, в банку адресу поміняти
-
А як щодо покриття за містом?
-
Ще з хорошого. Рента в Едмонтоні нище чим в Калгарі якщо я не помиляюсь
-
Я по телефону просто дзвонив про заміну адресу. Можете глянути в інтернеті є ще пару варіантів
-
а для хелс карти не підкажете де міняти адрес?
-
Ничего не меняется
20 Jan 2023, 21:20
72153/96428
about 3 hours ago