UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Поки таксисти проклинають Трюдо більше, ніж наші свого. До речі всі таксисти тут, яких зустрічав і питав, це друга, неосновна робота
-
Мене за дискусію з цього питання в свій час забанили в найбільший український фб-групі Едмонтона.😅
-
Саме так😅 Як казав мій товариш,якого я загітував на переїзд до Канади: Нашо ти мене сюди притягнув?!!
-
Наприкольніше, з огляду на ,, мудрий нарід,, що я не знаю жодного прикладу української родини в Едмонтоні, у якої б рівень життя був нижче середнього😅.
-
Я завжди кажу, що якщо вам в Європі більш -менш добре, то треба 20 разів подумати чи варто їхати до Канади.
-
Не всім це підходить. Хтось пристосовується а хтось завжди буде незадоволеним. Одні повертаються бо їм дома чи в європі краще, інші просто йдуть далі і живуть бо їм все чудово. Якщо комусь погано, то краще їхати кудись інде. Ніж постійно нити, і казати як все гівнянно.
-
Золотые слова) как ваше драгоценное пане Volodymyr?
-
Ну класична історія. Але повірте, достатньо знайти нормальну роботу і переїхати в кращий район- і життя засяє зовсім іншими фарбами. А найбільше вас буде тішити те,як добре вашим дітям в цій країні.
-
Ну якщо вас цікавить конкретно моя історія, то я мав всі документи і IELTS зданий ще декілька років тому, але так і не подавався, бо негативні аспекти значно переважають позитивні. Перед війною почав будувати будинок в Україні, бо краще України нічого немає. І це був перший рік, коли ми не подавалися на GreenCard. Моя сімя в Канаді тільки тому, що це єдина англомовна країна (це єдина іноземна мова, яку знає моя сімя), яка дає право на легальне функціонування людини на найдовший термін. Вибір виходить 100% свідомий, мотодом виключення.
-
Розумієте, тут життя ( а може і не тільки тут) заточене так, що самому жити невигідно навіть просто з економічної точки зору. Неважливо, чоловік чи жінка. Самому , звичайно, важко. Але цілком можливо.
-
Тобто, це ваш свідомий вибір? Ви такого хотіли?
-
Уявляв все як є, бо готувався до того довго. То більше колективний досвід.
-
Якийсь повний негатив. Неприємно навіть читати таке.
-
Скажіть , будь ласка, а як ви собі уявляли Едмонтон до переїзди сюди? Які у вас були очікування?
-
Нехай буде як ви кажете. Тоді не треба нічого коригувати. Або все, або нічого