UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Сейчас барсетки эволюционировали в слинги.
-
Ага, а еще с типа барсетками (я).
-
Шах и мат
-
Это я видимо в другой чат скидывал, сейчас найду
-
Шо шах и мат?
-
Позвонил, все верно до конца января 2024 ,потом ждать решений от правительства ,либо придёт мыло что-то, либо позвонить туда ещё раз .
-
Фигуральное выражение
-
Да и быстро
-
А как же «доброго вечора ми з України» ? 😂
-
Хто може підказати який краще оператор обрати щоб не було проблем з покриттям, планую йти працювати на вантажівку
-
О а я тебе в личку писал😉 Не дождался ответа 😉 Спасибо
-
Лично у меня Телус глючит на Юго-Западе + в Ниску порой. Зато посреди замерзшего ЛейкЛуиза была идеальная связь и общался через видеосвязь в Сигнале. Kadoo (дочка телуса) , говорят - неплохой
-
Питання. Де можна смачно і дешево перекусити в Едмонтоні? Кебаб чи щось подібне
-
Jerusalem Shawarma Дуже смачно) На рахунок цін не скажу, все відносно) дивлячись із цінами на що порівнювати
-
Привіт усім)) Часто зустрічала питання/пораду про стоматологічну клініку в Едмонтоні )) Безсумнівно рекомендую Petrolia Dental ! Дві власниці клініки (лікарі - стоматологи) справді професіонали роблять свою роботу якісно і відповідально ! Найновіше обладнання , чудовий і привітний колектив . Також вони пропонують послуги ботоксу. Зручно добиратись до клініки як машиною, так і громадським транспортом (декілька зупинок автобусом Від Century Park LRT station) Також там працює українка , може допомогти із перекладом)) Щиро рекомендую❤️ g.co/kgs/h2pppj
-
Добрый времени суток Хотел бы узнать , не подскажите ваше впечатление от города Edmonton ? Стоит ли переезжать туда и лично ваше впечатление ) Буду очень благодарен за ответ
-
Доречі сьогодні Petro Canada 109.9 за літр)
-
Тут очень часто спрашивают, расскажите за Калгари/Эдмонтон. Если есть желание, могли бы поделиться, почему с Калгари переехали?
-
Привет, мы покупаем в costco, superstore и норм. Но есть люди, которые помидоры покупают там то, огурцы в другом месте и лук в третьем, я думаю что они подробнее расскажут.
-
Всім привіт, нещодавно переїхали в Едмонтон з Калгарі. Підкажіть де тут найприємніші ціни на фрукти-овочі?
20 Jan 2023, 21:20
72376/96512
about 8 hours ago