UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
вот собственно
-
Привіт всім! Працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови, це можна вирішити. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад Pure Fibre 1gig - $60❗️ Також залишились деякі знижки з Black Friday 📌 Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 #реклама
-
Драник🙈🎀 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
t.me/ukredmontonchat/109856
-
В кого є адреса організації, де записатися для оцінювання на знання англійської мови? Дякую)
-
Подскажите пожалуйста как оформить субсидию для детского сада в Альберте ?
-
О,дякую,пропустила) А влітку,ще особисто їздила,сервіс покращується)
-
Зайдите в садик, вам сотрудники помогут. Это проще всего.
-
Продам свій Шевроле Малібу 2016 рік, 2.2 автомат активний статус пробіг 264 тис, авто доглянуте та повністю обслуговуванне, не потребує додаткових вкладень. Продаю бо купив нове авто ціна 9300 cad
-
Драник🙈🎀 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Як вам таке?)
-
Є тут хто шарить в дисках і колесах?)
-
Marion Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
так на шильдике же все написано....
-
Можна було спробувати прокрутити резину на диску
-
Інваліди на шиномантажі
-
Дуже вам дякую !
-
Kiril Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ранок добрий:) хто має контакти представника куаєт в Едмонтоні? Буду вдячна. Також куди йти оформляти sin?
-
Хто такий представник cuaet ? Що сама потрібно ? Sin - Service Canada
20 Jan 2023, 21:20
73094/96568
about 2 hours ago