UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Can you accept my invitation so that I can get a free gift? temu.com/s/el6cWNkWwBiM5Zw
-
Писав, толку ноль.
-
Мде, ти ж там міг вибрати причину, чому не забираєш заказ. Або ти дуже не везучий, або хз. Так пиши в сапорт, що не було ніякого фізікал асалт))
-
Може в когось є продати шприци 6 шт по 10 мл, бо в драг маркетах і аптеках їх купити неможливо 😢 Буду вдячна 🥹
-
Victor Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Victor Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Так живу багато в які квартири не можна.
-
Мало хто читає повністю контракт)
-
Ну тогда не в багато какие, а в некоторые, и их видимо очень мало
-
Всем привет Скажите пожалуйста,какие документы нужны для пиара ? Всем заранее спасибо
-
В деяких контратаках. Написано що заборонено встановлювати живу ялинку. Штучну можна.
-
????? 😐
-
Да все читаю контракты полностью.
-
Та мені всеодно, я і так років 10 користуюсь тільки штучними)
-
Это вам просто не повезло
-
Вам краще писати консультантам якщо не знаєте по чому хочете подаватись на піар або почитати на сайтах програм...
-
Дофіга і трошки. Переклади свідоцтва про народження, одруження, документи по навчанню, паспорти, англійська тест, це так мінімальний набір
-
В Boardwalk також не можна живу ялинку (
-
Ну не випадково а точно. Це не сюрприз
-
Ти гроші платиш за ліцензію
20 Jan 2023, 21:20
73656/96599
about 2 hours ago