UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не удивительно что тут всегда так тихо и нет фана
-
Я поясню чого. Чат останнім часом почав перетворюватись на місце де можна потеревенити про що завгодно, люди які не поважають інших пишуть нецензурні слова, а друга половина спамить з любої теми яка тільки тут зʼявляється і загалом це одні і ті самі учасники цих боєвих дій. Деякі індивідуми починають писати в особисті з погрозами- ви автоматично на довічно ідете до бану. Дітки почніть лікувати голову і погрожуйте батькам, за те що виховали вас погано. Спам, флуд, нецензурна лексика - основні причини бану. Цей чат поки що не є місцевим на 100 %, інколи сюди пишуть люди яким треба допомога по різним питанням, тому поки що він залишиться тематичним, через якийсь час він стане місцевим, де вже можна буде поспілкувати про різні теми і реалії, але теж з правилами.
-
Що мені на роботі робити? Тільки не говоріть що працювати ...
-
Я вже забанений в одному за м*тюки
-
Ну тут тільки 2, і кругом синдром консьєржа(
-
Ля, ну важко погодитись. Коли кому тра поміч, він пише повідомлення — йому відповідають; є пошук по чатові; Не раз спостерігав, що люди між собоу спілкувались і могли жартувати, зараз — щось змінилось і я то не підтримую. #free_zabanenykh
-
Та їх тут хватає, треба пошукати.
-
Краще б хтось "місцевий" чат створив (мені лінь) для еліти xD
-
Можна будь ласка список правил даного чату?
-
Друзі, перейдіть в особисті і продовжуйте бесіду
-
На тф
-
Глянь програма є tachyomi
-
Не знущайся
-
Йой, Наґаторо
-
Зараз весною буде світло - буду читати далі, темно в автобусі зранку лол
-
Можна брати
-
Так ще в бібліотеці є багато
-
Англійську вчу так
-
А я був би бомжом якби я все купив то що прочитав онлайн вже...
-
З амазону ще їде
20 Jan 2023, 21:20
73791/96566
about 3 hours ago