UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Да у нас тоже возникают сомнения по поводу переезда в это время , думаем что лучше дождаться весны. Спасибо за ответ
-
А ще спостерігаю таку аномалію. Зустрічаю наших людей і в кого не спитають всі без роботи( не питаю скільки заробляєш чи візьми мене до себе на роботу). Хоча живуть тут вже мінімум 5 місяців. Я розумію що в всіх різний рівень заощаджень, в когось робота в Україні. Але багато хто працює, але не каже про це, це щоб не зглазали чи що?😅 чи це вже канадський менталітет привився?
-
Не знаю чи Канадський це менталітет , але давно помітив що наші люди не охоче діляться інформацією стосовно роботи(
-
Доведеться чекати нового року 😬
-
Да насчет оплаты тут действительно встречаются смешные предложения, так еще и французский язык требуют. « Чому не державною » Это нам знакомо 😄
-
А ще цікаве спостереження. Наші люди хейтять індусів, людей з африканського континенту. Так вони не ідеальні. Але дивлячись на їхнє ком'юніті як вони один за одного. Кругом притуляють своїх, навіть якщо вони безтолкові. А в нас вже дойшло до того що люди бояться запитання написати бо на 1 адекватну відповідь прилітає 10 хейту… В мене теж таке було, але я до цього нейтрально ставлюсь. Але є люди які до такого не готові..
-
Разные ситуации)))😂
-
Я таких в Украине привёл двоих... В итоге меня заставляли в паре работать с ними, а я в это время мечтал чтоб их уволили) потому что это было жесть
-
Вы не встречали просто ситуаций как индусы с разных " религий или принадлежностей" смотрят друг на друга))))
-
Вот спрашивает у меня допустим один чувак спроси за меня может к вам возьмут, а я бы и рад да вот только не хочу, и всё потому что будет считаться что я привёл его на работу, а так как он работает медленно и тупит постоянно, я не хочу чтоб такой был в коллективе
-
Просто багато хто прийде(за кого попросили) накосячить і в кущі, а потім виходить що наче допомогти хотів людині, а вийшло що обісрали. Тому рекомендувати незнайомих мало хто буде. Можна дати пораду як шукати і що робити, але брати на себе відповідальність за невідому людину то собі головний біль можна заробити в майбутньому.