UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так. Але попри це. Будинки будуються, фабрики і заводи теж.
-
По усій Канаді нажаль😢
-
Та Ред Дір теж чут не гетто зробили, нормальне місто, з роботою тільки так собі, все інше норм. Классний величезний новий Goodlife.
-
Але проблема велика
-
Особисто мої спостереження, то тут дуже сильно утріроють стосовно бомжів і криміналу. Що деякі сайти що блохери). Так, тут є з цим проблеми, але не настільки все жахливо як показують.
-
Я тут не давно, тому точно не скажу. Але зараз погода норм. Було б добре якби трохи снігу вже впало, а то це якась пародія на зиму зараз)
-
То недалекі таке напевно говорять і повʼязують ці явища між собою
-
Я до того що як кажуть Канада загниває не розвивається і все таке через безхатченків.
-
То різні речі трохи , але так
-
Що в вас з погодою? Багато цього freezing rain? Та граду?
-
Головне щоб не постійно. Тоді норм😊
-
Та мені норм. Я думаю якщо дитині треба буде по райні самому пройтись.
-
Вумний
-
Іноді буває. Прерії. І по моїм спостереженням , тут якийсь особливий вітер , знає як і куди дути ))
-
Ну це не я придумав. Статистика. Але я згідний з шановним зверху, з хомлесами є проблеми, але люди дуже сильно перебільшують їх важливість. В них здоровʼя від нормальної людини на половину. А якщо бути уважним, то немає що боятись.
-
Супер. Не так страшно звучить як мене лякали Едмонтоном. А в вас вітрянно?
-
Господи, знов.😊 Так, але прекрасно місто за багато років без машини, тьфу тьфу ніколи нічого не було.
-
Друга зима в Канаді , і freezing rain , бачив напевно один раз і то зараз , так як зима не зима Дощ не часто , навіть рідко , да і град літом пару разів був
-
Але Ред-Дір входить в 5 самих кримінальних міст Канади
-
Ну, як і кругом зараз. Я працював водієм, обʼїздив всю Європу. Всі кажуть що зараз важкі часи. Але я думаю якби вони пожили в Україні, то їм вже нічого не страшно було б.
20 Jan 2023, 21:20
74114/96491
23 minutes ago