UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Та мені норм. Я думаю якщо дитині треба буде по райні самому пройтись.
-
Вумний
-
Іноді буває. Прерії. І по моїм спостереженням , тут якийсь особливий вітер , знає як і куди дути ))
-
Ну це не я придумав. Статистика. Але я згідний з шановним зверху, з хомлесами є проблеми, але люди дуже сильно перебільшують їх важливість. В них здоровʼя від нормальної людини на половину. А якщо бути уважним, то немає що боятись.
-
Супер. Не так страшно звучить як мене лякали Едмонтоном. А в вас вітрянно?
-
Господи, знов.😊 Так, але прекрасно місто за багато років без машини, тьфу тьфу ніколи нічого не було.
-
Друга зима в Канаді , і freezing rain , бачив напевно один раз і то зараз , так як зима не зима Дощ не часто , навіть рідко , да і град літом пару разів був
-
Але Ред-Дір входить в 5 самих кримінальних міст Канади
-
Ну, як і кругом зараз. Я працював водієм, обʼїздив всю Європу. Всі кажуть що зараз важкі часи. Але я думаю якби вони пожили в Україні, то їм вже нічого не страшно було б.
-
Дякую. Знач все побачимо за цю зиму. Бо наприклад по Калгарі можна судити багато машин побиті градом, дуже багато!
-
Але з того що говорять люди які тут живуть давно , або місцеві , життя складніше стає і що так не може бути
-
Можливо буде коли зима почнеться
-
В 5 років на бокс, тайський, карате, боротьбу віддав. До 13 вимахав, двойку прописав і всі проблеми. Всі їздять в ліси, гори і так далі. А там койоти, ведмеді, павуки, змії і тад далі. В більшості них здоровʼя більше ніж в якогось там нарка, але ви всерівно туди їздите, тому більше уважності і все буде ок.
-
Відколи я приїхав нижче 65% не було
-
Так в Алберті ж клімат сухий. Супер сухий.
-
Тут сухо. Не про вологість. Її тут немає Взагалі Тут сніг зимою як пісок і на липне Просто вітер пронизливий якийсь
-
Бо вологість. Як і на балтійському морі зимою. Неважливо в що вдягнути, вітер подує і наскрізь продуває, аж до кісток.
-
Не постійно
-
Не те слово При мінус 5 з вітром , просто нереально холодно , аж наскрізь продуває , в одну точку дує , гірше ніж при мінус 25
-
Нор зима зараз )
20 Jan 2023, 21:20
74125/96403
about 7 hours ago