UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ось таку сіру
-
Та я все ніяк перебороти себе неможу. В мене всі були чорні. Тільки зараз вже темно-синю взяв. Можливо скоро і до сірої дойду)
-
Тому треба сіру машину
-
Було колись таке коли насипало снігу по пояс і треба було через поле поїхати)
-
Виглядає як в канаді
-
Во🫣
-
Victor Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
💵 ПОДДЕЛЬНАЯ ВАЛЮТА 💎 НИКАКИХ ОТЛИЧИЙ ОТ НАСТОЯЩИХ 👍 ЛУЧШЕЕ КАЧЕСТВО НА РЫНКЕ ✅ ПРИНИМАЮТ ВСЕ БАНКОМАТЫ РФ ➡️ @Falsh_Money_Sdo ➡️ @Falsh_Money_Sdo ➡️ @Falsh_Money_Sdo
-
Эмир!!!🧿 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, як краще відправити посилку в Україну?
-
Meest Авіа 10$ за кг Морем має бути дешевше
-
Victor Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Так бо кредитна іменна. У TD то саме, але дебетку дають одразу..
-
Чи можливі такі повідомлення на Indeed ?)) Посилання веде на зовнішній ресурс..
-
Краще перевірити що за компанія. Бо на індіді теж дофіга скаму(
-
Краще не ризикувати. Не знаю як в кого, мені просто з індида писали на звичайний номер
-
Ну от, тому і Вам пишуть на особистий номер. Або можуть дзвонити.
-
Я подавав резюме як всі, і типу був в компанії, що рекомендували тут, Марк канадець там працював, то я родив резюме по його міркам, то там номер вказується відразу після імʼя, і місця проживання, як обовʼязкова складова
-
Тай на індід частко коли подаєш резюме просять вписати свій номер в електронку для звʼязку.
-
Я точно не памʼятаю, але можу сказати точно на 100 %, що я чекав на медогляд і мені написали від компанії на співбесіду.
20 Jan 2023, 21:20
Post 74163 of 96283
about 5 hours ago