UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Краще перевірити що за компанія. Бо на індіді теж дофіга скаму(
-
Краще не ризикувати. Не знаю як в кого, мені просто з індида писали на звичайний номер
-
Ну от, тому і Вам пишуть на особистий номер. Або можуть дзвонити.
-
Я подавав резюме як всі, і типу був в компанії, що рекомендували тут, Марк канадець там працював, то я родив резюме по його міркам, то там номер вказується відразу після імʼя, і місця проживання, як обовʼязкова складова
-
Тай на індід частко коли подаєш резюме просять вписати свій номер в електронку для звʼязку.
-
Я точно не памʼятаю, але можу сказати точно на 100 %, що я чекав на медогляд і мені написали від компанії на співбесіду.
-
Ви в резюме вказували свій номер?
-
В оголошенні як раз і не має інфм про компанію. Дякую.
-
Ну думаю так, а дивні лінки, краще стороною обходити. А то як писали, ви розумітимете, що в тяжкому станні, будете розуміти, що може це якийсь великий шанс, а по факту вийде💩. І жити без грошей, роботи і з розчаруванням, що повівся як….
-
Там на головній сторінці є. Як перірити сайт і файли.
-
Зайдіть на офіційний сайт. Dr.Web
-
Для мене це теж дивний лінк🤣🤣🤣
-
Ось сайт антивірусної компанії на якому можна перевіряти посилання. vms.drweb.com/online/?lng=en&utm_campaign=urlonline&utm_source=drweb_site&utm_medium=glavnaya
-
Дякую
-
Victor Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Доставка?
-
У Shoppers. Ціни на 10-15 дол нижче за Sephora, aле не усі є бренди.
-
І на убері вони тупо захарили так, що це просто неможліво
-
Sephora У них как офф точки есть, так и онлайн
-
Підкажіть хто знає де є магазин парфумів типа нашого «брокард»?
20 Jan 2023, 21:20
74177/96392
37 minutes ago