UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ось сайт антивірусної компанії на якому можна перевіряти посилання. vms.drweb.com/online/?lng=en&utm_campaign=urlonline&utm_source=drweb_site&utm_medium=glavnaya
-
Дякую
-
Victor Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Доставка?
-
У Shoppers. Ціни на 10-15 дол нижче за Sephora, aле не усі є бренди.
-
І на убері вони тупо захарили так, що це просто неможліво
-
Sephora У них как офф точки есть, так и онлайн
-
Підкажіть хто знає де є магазин парфумів типа нашого «брокард»?
-
Я ще не знайшла деяки папфуми тому замовляла звідци perfumeonline.ca/?utm_source=Google_Ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=Search_AllSite_Campaign_USA_Dec7&gclid=CjwKCAiAvoqsBhB9EiwA9XTWGSXfueVmcAL4YJUwrgeQ9fWozauR6eDXxBm7vg0KmvIOrIiGiL_iURoCRdkQAvD_BwE
-
Ооо це так мило, хто робить такі подарки. Але розумію. Дійсно амортизація авто бенз.
-
Ну да. Постійні закази на мільйон км за копійки
-
Кто захарил? Сефора в убере? Я потерял нить
-
Вполне вероятно, просто там реально большой выбор. Опять же, смотря что интересует. Я юзал сефору как для себя, так и для жены. В шоперсе далеко не все есть
-
Ага. Там напевно знижки зараз, або так постійно, хз, бо недавно їжджу, але тратити по 2 часа до 100 км, за 35 доларів, не знаю хто таким займається
-
Ну в онлайне не уверен…а если в google maps забить sephora ( в WEM и в Southgate Mall точно есть) то конечно можно
-
В Сефорі є можливість понюхати парфуми що береш?
-
Може поділитися хто ще які подарунки жінкам на новий рік буде робити?
-
Дякую за відповідь
-
Я думал, что это у меня так только…получается, что так и есть
-
В он-лайні пробував але які не нюхаєш то монітор пахне однаково😊
20 Jan 2023, 21:20
74189/96463
about an hour ago