UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Але тут в краще хавка, як в Польщі, тому хто з воюючої Польщі переїжджає, то плюс, бо ближче України, хоть і дальше
-
Ищу работу связанную с системами отопления (есть опыт эксплуатации промышленных водогрейных и паровых котлов). В Канаде буду в феврале. В ЛС пожалуйста
-
Насчет жратвы я уже не раз слышал что шаварма и хот-доги тут ваще атцтой))
-
І бажано, щоб на європейці
-
І краще ненадійся на допомогу, бо тут з цим туго. Перше, беде спрос з людини в роботодавця, якама тебе рекомендувала, чкщо ти не виправдаєш очікування. Друге, люди думають, що ти займеш їх місце, бо може кращий спеціаліст. Третє, всім просто всерівно, в кого які полові трудності. Тому, як звичайно пишуть, індід, шукаєш адреси підприємств і розносиш сам резюме. P.S. Якщо треба зразок ідеального резюме, я маю, тільки треба буде твій мейл, щоб скинути.
-
Это шутка не для всех) А вообще приезжаешь, берёшь 10000$, идёшь в автошколу и учишься 2-3 месяца. Потом будет квест найти работодателя)
-
Можна ще з іншого боку зайти Роботодавець Він оплачує навчання Працюєш рік/два на нього Це теж не легкий шлях
-
Всім привіт, може хтось знає де в Едмонтоні купити червону ікру? Чи бачили може в новому українському магазині?
-
Отуто maps.app.goo.gl/NPRWcDQkUfUZc5USA?g_st=ic
-
Пол часа назад была
-
Во FreshCo, если не разобрали.
-
А в каком именно видели?
-
Спросите у Александра, который полчаса назад видел. Я видела на этой неделе FreshCo Lewis estates, но возможно там ее уже нет
-
А в каком Фрешко видели?
-
FreshCo Coliseum було багато ще вчора
-
Вы этот квест прошли?
-
По десять долларов в со граммовых баночках
-
Колизеуум
-
Всім привіт Терміново шукаю кімнату, на 1 місяць 🙏
-
53 фита максимум, и чтобы брать 2 прицепа нужен год опыта и лицензия :)
20 Jan 2023, 21:20
74824/96521
2 minutes ago