UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всем привет Кто подавался на ПР, подскажите нужен ли военный билет с переводом? Увидел информацию что могут потребовать..
-
Да, требуют. Можете заранне перевести на всякий случай
-
Ну если ты не можешь найти, тогда действительно печаль беда. Если уже для тракеров работы нет, то совсем грустно
-
На 3й класс или 1?
-
Вже 3 місяці роботу не можу знайти
-
P Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
я смотрел цены и тракеры говорили, что если хочешь условно голову купить или 3500 трак, то перед рождеством/нг самое время, так как многие скидывают технику. Я так понимаю, что и с работой сейчас не фонтан. Хотя есть люди, кто уже не одну фуру подряд берут за последний год и работают на нефти.
-
Навіщо військовий квиток? Ви служили?
-
Я саме на нафту хотів. Ніде не беруть. Може шось інше возити є робота, я не шукав. На Індід багато вакансій для 1 класу але мало хто відписує. Я до чувака пішов на СТО робити, щоб хоч щось
-
Ясно питання зняте )
-
Ну от, це якщо був в органах чи служив чи військова кафедра
-
Потрібно або приписне або військовий квиток ніби, якщо у Вас запросили MIlitary Records
-
Я взагалі перший раз чую що на ПР треба військовий квиток
-
А разве нужен только если служил?
-
Доброго ранку🤗Питання чи є чат по садочкам Едмонтона?
-
Всім привіт, чи реально якось відновити водійські права українські, можливо хтось відновлював?
-
Ага, зараз можна б/у трак дешевше взяти. Багато хто продає. На нові черга від 1 року. З нафтою зараз якась штучна проблема. З моєї старої компанії додому відправили 40 водіїв бо типу роботи немає. Але деякі з тих, що залишились, ше собі траків докупили. Я хз шо за приколи. З багатьох компаній обіцяють передзвонити після нового року, коли контракти з заводами перепідпишуть. Може стане краще
-
Будучи в Канаді? Вдома це легко зробити
-
Уже не один источник нашёл Поэтому хочу узнать непосредственно у людей кто подавался, желательно недавно. Насколько обязательно этот военное, учитывая что его нет и не было
-
Ніяких бумаг для медогляду і не дають
20 Jan 2023, 21:20
74854/96467
about 5 hours ago