UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую!
-
Ніби так, я чув що можна, але як саме це робити я не знаю
-
Igor Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Свято наближається! А це означає, що треба розказати вам про нашу Новорічну програму і чому краще цю ніч провести разом з нами 🎉 Відкриття дверей, святкова вечеря і конкурси з призами від наших партнерів розпочнеться о 21:00, а Юлія Семчук допоможе зробити наш вечір і дійсно святковим. О 22:00 для вас виступить гурт Mriya Band із каверами на всі нам улюблені пісні. Пізніше на нас чекатиме привітання президента на великому екрані, піднімемо келихи, наповнені ігристим і зустрінемо Новий Рік разом, у великому родинному колі, з друзями🥂 DJ QBO запалить для нас після опівночі і гратиме найкращі хіти всіх часів💃🕺 Олена Данілова зробить вам класні фото на пам’ять в нашій фотозоні і не тільки 📸 Нагадаємо, ціна входу в Новорічну ніч + келих ігристого і welcome drink — 40$. Ціна входу з банкетом (їжею, келихом ігристого) — 99$ (+GST). Кількість місць обмежена. Підвищення ціни відбудеться 26-го грудня після 12:00. Якщо ви плануєте зустріти Новий Рік за столом - рекомендуємо бронювати місце завчасно. До зустрічі🫶🏻
-
Гулзина Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
-
можна брати в бібліотеці (безкоштовно). На рахунок купувати, спробуйте в гуглі пошукати
-
Привіт всім, цікаво чи є тут коледжі де можна здобути спеціальність радіо-техніка?
-
Сдается помещение.Если кого-то заинтересует,пишите мне.
-
Доброго времени суток! Ищу людей на удаленную рa6oту,Не скаm ❌,Не наркоtики и т.д,Сфера-Ар6итраж Криnтовалюt-С левыми обмеnnиками или же биржаmи тоже не работаем,Обучаю абсолютно бесплатно,Никаких денеg на перед я не беру,Мой интерес это процент от вашего чистого дохода,Кому интересно жду В ЛС
-
Добрий день, пропоную роботу гувернантки для жінки старше 40 років. Основна умова, це водійське посвідчення. Робота передбачає проживання в домі господара. Основні обовʼязки: прибирання, готування їжі, догляд за дорослою дитиною (14 років).
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи треба купляти Day pass в Джаспер напередодні поїздки чи можна на місці при вʼїзді купити (як в Банффі)?