UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не по кишені це дуже відносне питання. Я думаю у всіх є 25 Дол. Тобто по кишені усім. Але чи всі готові 25 Дол дати за такий виріб, це вже друге питання.
-
Але ви ж його навіть не скуштували! Просто вам він не по кишені, ось і все.
-
Привіт. Хто знімав гроші з карти приват банку тут в Канаді в банкоматі ТD банку? Яка комісія за зняття береться?
-
Я не закидував нікого, просто написав що такий товар за таку ціну не конкурентоспроможний.
-
Так повністю згоден, якщо маєте можливість то можете пригостити)
-
То купіть йому)) Для Вас же недорого😁
-
Привіт. Хто знімав гроші з карти приват банку тут в Канаді в банкоматі ТD банку? Яка комісія за зняття береться?
-
Отож, можливо і смачно . Але дорого. Для вас. Особисто.
-
Доречі дуже люблю булку з маком, і з радістю б скуштував, але нажаль фінансова грамотність не дасть цього зробити((
-
Холодець це ексклюзив)) а булка з маком і цукатами це не ексклюзив)) хоча можливо і дуже смачна.
-
Ну за який виріб? 😅 Ви навіть його не скуштували☝️
-
Доречі, якщо порахувати собівартість 2 кг холодцю , то на вас наварилися ще більше, ніж чоловік намагався заробити на маковику. Просто ви холодець любите більше.
-
maps.app.goo.gl/cWYknB6aFk86XfZm7
-
Ок їду, а яка адреса того магазину? Я справді не знаю
-
Або прямо зараз можете під'їхати до руського магазину. І я вам куплю навіть 2 маковика. Я добрий сьогодні.
-
Якось не зручно так аж. Можливо я під'їду до того чоловіка з булочками, а ви оплатите одну? Я дуже буду цінувати такий поступок, і щось поміняється в мені точно.
-
Не варто витрачатися на бензин. Я цей тягар візьму на себе!!
-
Можу під'їхати, тому що на авто зараз.
-
Адресу в особисті, і я вже в дорозі.