UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ні. Не маю потреби 🤷♂️Просто для інтернету , соцсмережі, для ps , і YouTube, Netflix на телевізорі
-
Ще й онлайн.
-
В деяких recreation centers і в Edmonton service
-
Pablo Escobar Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Дякую за підказку
-
Працює. Інтернет, як інтернет. Деталей типу швидкості не пам'ятаю. Ютуб подивитись вистачає.
-
"На самом интересном месте" (с)
-
Ми іноді дивимось онлайн з сайтів , українською , наче норм Але я не знаю які умови і який тариф
-
Будьте обережні із такими запитами. Вас можуть обманути. У консульстві при подачі документів на новий паспорт працівники перевіряють, чи ви - це ви. Далеко не факт, що замість умовного Шевченка приймуть умовного Кличка.
-
Можно запросить ROE у HR или бухгалтерии. Этот документ скорее всего можно использовать и как подтверждение стажа в Канаде
-
Такая же проблема
-
Yuna°• #джандимоянелестекнейяревную. Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Может нужно кому-то будет себе там 3х комнатную квартиру обставил за 1500 тысячи
-
"💤 Объявляем о специальной распродаже с доставкой 💤 🌟 Уникальные цены на матрасы: - Single: $220 - Double: $299 - Queen: $350 🎁 Эксклюзивные предложения на основания: - Box spring для Single: $99 - Double box spring: $129 - Queen box spring: $150 ✨ Гарантия 3 года на все новые матрасы! ✨ 🔥 У нас также есть б/у матрасы по еще более низким ценам! 🛠️Так же там в целом много интересных вещей как техника ⌨️💻🖥️📷⌚️📱 Так и рабочие материалы и много новой и б/у мебели , кухонные материалы , и даже новая одежда по заниженным ценам , персонал русскоязычный ! Так же можем купить вашу мебель и разную технику Так что пиши я отправлю адрес 🫶🏻
-
Misha Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.