UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Алёна Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Дима Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ні це не так, я жив в торонто один день, коли надавали готель на 14 днів я спитав чи не маю я отримати тільки на 13 Сказали що ні, це різні програми
-
В ресторани ходити і запитувати Дружині так роботу знайшли колись. Найдієвіше
-
Мінімалка В ресторанах теж , на початок
-
ксю Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Воно підвисає не із-за місцевого інтернету, а через велику кількість запитів на сервер. Якщо Speedtest показує нормальну стабільну швидкість і показує нормальний бітрейт то з вашої сторони все нормально і це не проблема вашого інтернету. Для перегляду достатньо 100 mbit/s
-
Доброго дня Хачапурі по аджарскі 0.400г. 15$ Якщо Ви в радіусі Clareview 5км доставка безкоштовна.
-
Та без проблем, яготовий)
-
Зараз спеціалісти порахують собівартість..і напишуть , що ви забагато хочете заробити. І краще на ці гроші купити холодець або ікру.
-
Luis Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ааа, понял. Настройки...)
-
И то это костко
-
У меня 99.9 показывает самую низкую цену по Эдмонтону