UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
@AlonaTaranets [5532078816] попереджений (1 of 3).
-
А почему они, собственно говоря, обязаны идти воевать? Почему бы Вам, если хотите, не пойти воевать самому, не показать пример на своём опыте?)
-
Щиро дякую, Юрію! Але їх потрібно ставити на місце, бо нахабніють… Разом ми сила. Я тут вже 30 років, якщо потрібна допомога - звертайтесь!🇺🇦
-
Привіт 🙋❤️🇨🇦🇺🇦 Працюю з 2017року як «Case manager» в канадській юридичній компанії Canadian Universal Solution Corp. Можливо перевірити ліцензію (Tretiacova Ліцензія № R511206) за посиланням , а також керую громадською організацією "Характерник" у м. Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже, кому потрібно: дізнатися які документи необхідно зібрати для отримання статусу постійного жителя Канади (PR), отримати офіційний лист з рекомендаціями і підбором імміграційних програм чи отримати правову допомогу яка стосується законодавства України , надсилайте питання в особисті повідомлення. 🌻З вас - угода, з нас - донат 5 % з угоди. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. email: [email protected] Звіти📱: instagram Facebook
-
Добрий день. Питання з приводу отримання нового ВП на основі очікування рішення про PR. Якщо я використовую провінційну програму AOS. Як рано я можу податись і отримати ВП? Чи можу я зробити це зразу після подачі на номінацію від провінції? Чи можу я це зробити після отримання номінації? Мені сказали що це можна зробити тільки після того як подамся з номінацією на ПР і дочекаються якийсь номерок. А це займає багато часу Дякую #pr