UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Знаю, в Эдмонтоне Красный крест прекратил поддержку еще летом 2022.
-
В Едмонтоні житло дає католицька організація А в Торонто до кінця 2022 був Червоний Хрест а потім вони звернули діяльність і їх замінила інша організація яка давала житло тільки на 2 тижні До того були ще додаткові організації які давали житло і на довше ніж 3 місяці, але переважно в Ошаві і т д
-
Ми теж через місяць залишились на вулиці бо нас кинули з житлом Подзвонили до червоного хресту з проханням дати пожити 5 днів до заселення А вони сказали що ми набрехали їм (не повірили що нас кинули) і ми просиділи день надворі з торбами і мусили на останні гроші заселитися де-небудь в кімнаті у підвалі... Це все через те що деякі справді брешуть ( і віри нашим вже не було
-
Про 6-8 месяцев - ситуация была в конце 2022 еще, просто запомнилось. Потом они тоже стали лимитировать до 45 дней, а у вас уже месяц был.
-
Ви з просторів фб,а я- з власного досвіду.
-
Ви шо серйозно? В ,,Alberta Drywall,, подивиться ціни і порівняйте якість
-
О,це ж нормально. Ми ж українці.
-
Та ніхто не проти ж Просто я теж знаю такі сім'ї які приїхали з 20 тис $ в кармані і по півроку - півтора жили в хостів, і там же купили пару нових автомобілів і розказували що "робота не для них" А потім зʼїхали і розказали, що хости були погані 🙈 бо ті хотіли від них якоїсь віддачі
-
Зачекайте .У багатьох українців, які жили в Європі - Канада була мрією...а тут такий шанс.. Чому б не скористатися?
-
Почему же в прошедшем времени? До сих пор наблюдаем и до 31.03 еще будем наблюдать и с каждой неделей все "интереснее" становиться, сорри.
-
Але я знаю і інші приклади. Велика родина з Енергодару, в дуже важкій ситуації виїхали з під окупації. Без нічого, голі- босі. І тепер у них в Едмонтоні все добре. А буде ще краще.
-
Тому що, Українці. А то я вже почав думати, що я ні )