UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Та ніхто не проти ж Просто я теж знаю такі сім'ї які приїхали з 20 тис $ в кармані і по півроку - півтора жили в хостів, і там же купили пару нових автомобілів і розказували що "робота не для них" А потім зʼїхали і розказали, що хости були погані 🙈 бо ті хотіли від них якоїсь віддачі
-
Зачекайте .У багатьох українців, які жили в Європі - Канада була мрією...а тут такий шанс.. Чому б не скористатися?
-
Почему же в прошедшем времени? До сих пор наблюдаем и до 31.03 еще будем наблюдать и с каждой неделей все "интереснее" становиться, сорри.
-
Але я знаю і інші приклади. Велика родина з Енергодару, в дуже важкій ситуації виїхали з під окупації. Без нічого, голі- босі. І тепер у них в Едмонтоні все добре. А буде ще краще.
-
Тому що, Українці. А то я вже почав думати, що я ні )
-
А шо не так?
-
I believe this are results that will be hard to get elsewhere ,Stop living platform like that,sometimes you should go through it and try some of them,Not all investment platform are scams,I know it's wrong adding people to group without their permission, I got mad the other a guy added me here,But he really did a great job,most of us has been duped allot of money I will advise you to join Self Wealth Crypto Trading Platform and recover all your lost investment, this is the best place to recover back and be financially free. DM✍️ Join trading group Mrs @Mariaivanx 👇👇👇 https/+KXqoxjyJzJ9iNWE8
-
Скаргу надіслано
-
Скаргу надіслано
-
cherrymacherry Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
10652 105st NW Edmonton. Є 3 квартири однобедрумники. 5879733094. 1100+ 1100 депозит. Всі питання по телефону. Дзвоніть! Слава Україні!
-
Yurii Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Всім привіт! Як ваші справи? Відійшли від святкування Нового Року? Раді запросити вас 6-го січня на нашу Nostalgia Party. Улюблена музика від 90-х до 15-х років. За пультом як завжди, DJ QBO. Чекаємо тебе і твоїх друзів для того, щоб зробити цей вечір незабутнім. Де? The Provincial Kitchen & Bar. Коли? 6-те січня, 22:30. Вхід: 18+, 15$.
-
Obus Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.