UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Зовут Вася Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Анастасия Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Добрий день! Підкажіть, хто знає. Мій чоловік не може заїхати до 31 березня в Канаду, як йому отримати після цього ворк перміт? Я через місяць вже буду в Канаді.
-
Стрілка мотора то та яка на СТО напрямок вказує
-
Така собі система перевірки. Мотор холодний у двух автівках, один з яких трак. Але в траку є датчик тепла масла, він показує що масло розігріто. А в легковій, просто завів автівку і через 15 секунд витягнув щуп, доторкнувся до масла і зрозумів що при температурі -15, масло по відчуттю має +3 - 5 градусів. Тобто працює хітед блок, але не так як ти описав.
-
Вітаю, батьки приїзжають до мене для візиту на 3 тижні, я хочу зробити їм усі документи, банк, SIN, права, health card. Для цього їм необхідна офіційна адреса проживання. Чи можу я надати свою адресу так як вони будуть гостювати у мене у рентовій квартирі? Чи я мушу створити новий договір з орендодавцем і вписати їх у договір щоб виготовити рахунок в банку до прикладу?
-
Зовут Вася Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼