UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
📢 Всім привіт. Мене звати Олександр. Я живу в Едмонтоні і працюю автомеханіком на СТО. Тим, хто потребує допомоги з ремонтом авто, передпродажним технічним оглядом і комп'ютерною діагностикою, дзвоніть за номером +1 (825) 977-4803. Діагностика абсолютно безкоштовна, а вартість ремонту та заміна коліс максимально бюджетна , майже українська 🔥🇺🇦
-
Доброго дня, потрібен на завтра перекладач на 10:30 ранку, хто зміг би допомогти???
-
Я можу бути перекладачем 🙌
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка де можна піти на масаж по бініфітах? Дякую
-
Кака мило!!! Теперь на PR будете подаваться???
-
Дивись на назву чату!!! Тут люди шукають допомоги, поради тощо… люди мусять гортати твою приватну переписку!!! Це сумно що ти сюди прийшов і цього не розумієш
-
До того що всім с»ать де проходило твоє дитинство!!! Хочеш спілкуватись пиши в приватні
-
Сміливий [5058391974] попереджений (1 of 3).
-
Вибачте. Ми потім вже перейшли в приват, ще до вашого повідомлення. Вибачте, що трохи флуду було, я була здивована побачити рідне місто в перших повідомленнях та не втрималась і написала спочатку в групі. Але не треба так різко реагувати, можна добріше то робити🙏. І так вистачає тих хто псують настрій українцям. Дякую за розуміння 💛💙