UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В том то и дело, о существовании второго паспорт у меня никто не знает в ЕС, кроме украинского консульства, я его нигде не показывал. Он чист и в нем стоит только канадская виза, больше ничего. Вы говорите о том, чтоб при выезде из ЕС я показывал первый паспорт (с чешской визой и штампом о въезде в ЕС), а по прилету в Канаду показывал второй паспорт (с CUAET). Но разве в европейском аэропорту не спросят как я собираюсь лететь в Канаду без визы (ведь я им показываю первый паспорт)?
-
Довідку про несудимість при подачі на ПР у Вас будуть прохати офіцери, тому що безстроковою довідкою про несудимість вважається та довідка про несудимість, яку Ви замовите вже будучи в Канаді. Тим паче, що Ви потім плануєте вилітати з Канади. Зустрічала навіть інформацію про те, що офіцери можуть попрохати нову довідку про несудимість, якщо довідці більше 6 місяців.
-
Mark Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Будь ласка.