UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Маючи посвідчення водія Саскачевану, я був податковим резидентом Альберти. То й що? Хоча, це теж секта..
-
Доречі, внутрішніх паспортів Канади не існує. В природі. Їх замінюють ID. Паспорт потрібен тільки для перетину кордону.
-
Це законно. На відміну від переходу на червоне світло.
-
Ви щось десь там почитали і вважаєте це істиною. Хоча насправді ,це так не працює.
-
Тут мова йде про переїзд. А якщо людина проживає в двох провінціях одночасно? Чи в трьох? Хто має фіксувати момент початку проживання і відліку 90 днів?
-
Я трохи глянув вашу переписку
-
В мене великий досвід перекладів 🙌
-
Тут я пас 😅 Ну сами понимаете , что я проживать могу в 100 квартирах по всей Канаде 😅 а в ID у Вас тоже идет перечень всех городов и налоги платите так же. Вы прекрасно ориентируетесь в этом. Искать 🔍 моменты в которых я Вам не отвечу, это Вам принципиально? Еще раз…. Смотрим на скриншот, открываем книгу и смотрим на жирным НЕЗАКОННЕ. Я понимаю что ментально мы Украинцы и хотим ПО-ЧЕЛОВЕЧЕСКИ решить все а не по закону
-
Маєте ще півгодини часу.. в мені потім- ,,відбій,,😅
-
Я бы не советовала брать выплату, потому как Канада даже за свои ковидные выплаты своим же гражданам вытрясла им все нервы.
-
Ви щось чули про чудове місто Ллойдмінстер? Там можливо не тільки все життя прожити в одній провінції,а їздити на посвідченні іншої.. Там реально навіть мандрувати в часі., просто перейшовши вулицю.