UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Можемо спробувати, десь через годину. Якщо підходить. For free
-
Подожду Олега , уже скинул ему данные
-
Найбільший вибір свіжих грибів є в Італійському центрі. Я бачила там і білі, але не знаю чи є завжди. Бачила також заморожені. Погугліть Italian Centre Shop Shop locations та оберіть найближчий до Вас.
-
Дякую
-
📢 Всім привіт. Мене звати Олександр. Я живу в Едмонтоні і працюю автомеханіком на СТО. Тим, хто потребує допомоги з ремонтом авто, передпродажним технічним оглядом і комп'ютерною діагностикою, дзвоніть за номером +1 (825) 977-4803. Діагностика абсолютно безкоштовна, а вартість ремонту та заміна коліс максимально бюджетна , майже українська 🔥🇺🇦
-
Напевно ви більше ніде не були. Ну і правильно , а то засмутитесь. Краще не потрібно
-
Mr Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Яка локація?
-
Хто зможе допомогти в неділю замінити акамулятор?
-
нелина🫦 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Завтра буде не простий ранок -40 і нижче Дуже складно для вашого авто З 8.00 до 13.00 проводимо акцію Якщо ви не змогли завести авто ми прийдемо до вас безкоштовно ( за донат на ЗСУ в будь якому розмірі ) і спробуємо допомогти Нажаль але лише в окреслених районах :( 7808621185 Kozak Auto Будемо намагатись допомогти усім потребуючим Залишайтеся в теплі якщо немає потреби покидати домівку
-
Який до вподоби. Умови майже скрізь для нових клієнтів однакові