UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Mr Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Яка локація?
-
Хто зможе допомогти в неділю замінити акамулятор?
-
нелина🫦 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Завтра буде не простий ранок -40 і нижче Дуже складно для вашого авто З 8.00 до 13.00 проводимо акцію Якщо ви не змогли завести авто ми прийдемо до вас безкоштовно ( за донат на ЗСУ в будь якому розмірі ) і спробуємо допомогти Нажаль але лише в окреслених районах :( 7808621185 Kozak Auto Будемо намагатись допомогти усім потребуючим Залишайтеся в теплі якщо немає потреби покидати домівку
-
Який до вподоби. Умови майже скрізь для нових клієнтів однакові
-
В кінці січня плануємо летіти до Канади, проживати в Едмонтоні, відповідно в цьому місті буду освоюватись, сам за професією і працював інженером-будівельником в Україні, але маю досвід роботи і виконавцем: підлога, сайдинг, опалення, каналізація... Розумію і готовий, що по приїзду буду шукати будь-яку роботу, щоб закріпитись...Зробив собі коротеньке CV, де вказав свій досвід інженера, а в інтересах пошуку роботи - Builder. Підкажіть, чи не буде роботодавцям заважати при розгляді CV, що досвід інженером, а прошусь працювати на будівництві робітником? Можливо зробити декілька CV наприклад на Construction engineer та окремо на Builder, де в одному вказати свій досвід інженера, в іншому, що вмію робити руками? Рівень англійської А2. І ще, можливо хто володіє інформацією про місто Grande Prairie, читав, що там є потреба в робочих на нафтовидобування. Дякую.
-
Під «ніхто» я маю наувазі банк чи CRA
-
Я зберігав чеки при знятті, але ніхто мене не питав звідки кошти
-
Деякі люди роблять навіть окреме CV під кожну вакансію
-
Ідея зробити декілька CV гарна