UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
rentfaster, fb marketplace, roomies, kijiji
-
☝️ Отримали офіційний рейтинг фільму «Мій карпатський дідусь». Канадська комісія, в принципі, визначила аудиторію як загальну. Але із застереженням про демонстрацію вживання алкоголю неповнолітнім і місцями легкий побутовий абьюз (без рукоприкладства). 🤔 Ми так собі думаємо, що тут одне з двох: або мається на увазі, що дід інколи намагається повиховувати малого, або шокувала необхідність користуватися деревʼяним вуличним туалетом з газетками 🤦♀️ Більше нема до чого доколупатись 🤷♂️ 😁 Ми, коли дивились фільм, навіть і не звернули уваги. Чи то вони ніжні, чи то ми травмовані. 🎫 Приходьте оцінити вже в цю середу в Едмонтоні: www.eventbrite.ca/e/my-carpathian-grandpa-edmonton-tickets-779742880947 #кіноканада #канадакіно #бенюк #сімонекоста #мійкарпатськийдідусь #filmhive #ukrainianscanada #українцівканаді #українськекіно #українськаканада
-
Elena Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Поди скучали тут,да?
-
Месяц в муте был
-
И снова здравствуйте
-
BC=Bring cash, заодно не забудьте валізу грошей.
-
Почему вы выбрали Эдмонтон?
-
Приветствую товарищ
-
Я також місяць відсидів
-
В Келовну треба їхати☝️Хоч без грошей ( хмара роботи) ,хоч з грошима- для інвестицій неоране поле...
-
До коли я його вперше відвідала 26 років тому🫣🫣🫣, то він справив на мене чудове враження. Хоча планували у Вікторію- то найтепліше місце в холодній Канаді. Зараз, якби вибирала, то однозначно замість Едмонтона в Альберті поїхала б в Калгарі. Ну а якщо назавжди, то все-таки у Вікторію…
-
Calgary Downtown
-
Эдмонтон не такой?