UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так в разных провинциях разные правила, в этом прикол
-
Везде так. Трудоустройство -- это продажа. Потому на собесы не ходят пьяными, немытыми и т.п.
-
Спасибо за ответы!
-
Доки найдете роботу і обживиьесь а там подивитесь може щось зміниться
-
Про Литву не знаю, може просто на дійсному литовському посвідченні можна буде їздити якийсь термін
-
Права этого года, соответственно и стаж ноль. Планируем в Альберту ехать
-
Не по канадським а по альбертійським, кожна провінція свої правила
-
Не буду з Вами сперечатись🤣🤣🤣
-
В мене було теж нуль стажу а правам було три роки
-
Нуль стажу водіння і правам нуль днів це різне
-
Людина сказала що в нього нуль стажу
-
Так людина яка питала взагалі нічого не сказала скільки в нього права відповідно питання відповідь що рік чекати не треба, але завжди є нюанси і дійсно в кожній провінції вони свої
-
Тобто Ваше посвідчення має мати двухрічний термін, може раніше було інакше але зараз саме так
-
... у разі наявності стажу 2 роки
-
Це коли взагалі немає прав то дійсно такий порядок є, але якщо є права то після теорії зразу можно здавати практику
-
Хоч ви не мені відповідали, але мене зацікавило. Почитав. Як зрозумів, то це не стосується очікування у 1 рік між 7 та 5 класом. Тим, хто отримав 7 клас (типу з нуля починає), все одно доведеться чекати рік, щоб мати можливість здати водіння на 5 клас. Зміни стосуються відміни тесту з 5 GDL на 5 advanced, а не відміни очікування з 7 на 5 клас. Чи я щось пропустив?
-
На линкедин тебе сами могут написать, если нормально оформить и всё заполнить
-
Лінкедін тут рулить, і якщо роботодавця Ви зацікавите то не завадило б зробити і роздрукувати портфоліо Ваших робіт для подальшої розмови. Тут полюбляють коли Ви інформацію кладеш у руки і ії не потрібно шукати
-
LinkedIn это проф соц сеть в которой в целом публикуются и вакансии
-
На линкедин еще не зарегался, лучше сделать?
20 Jan 2023, 21:20
769/96624
about a minute ago