UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Пользовался услугами в Орбите, не то чтобы прямо фонтан, но норм.
-
Гуляют/приглашают, в Германии не жили
-
Всем привет ) знает кто украино или русско язычных нотариусов в Эде? Премного благодарен
-
Я вам так скажу був всюди і Німеччина не найкраща країна з усього ЄС
-
Вы наверное про Польшу нечего не слышали и не были там 🤣 Там в детском садике, польские дети объединяются против украинских и обижают их. А воспитательнице прямо говорят что он украинец, не говорит на польском и пусть уезжает к себе. Не где не любят иммигрантов, за исключением стран которые построены и зависят от них, без национальной риторики
-
Ну вот как то так да…лайфхак - 100500 раз перечитайте правильно ли все написано, Ваши фамилия/имя, реквизиты и тд. Так как там очередь делится на тех кто хочет сделать и кому надо переделать
-
Это лозунг польского общества. Наверное каждый украинец это слышал там
-
Жили в Польше всего 7-8 мес перед прилетом сюда, такого открытого недовольства прям не было, но среди местных «я же мать» и руководства садика был легкий налет «спердолай в Украину»
-
Иногда она встает и ходит там даже
-
Ааа почему?)) Каким боком в сторе сидит нотариус?)) Спасибо за информацию)
-
Всім привіт! 24 лютого лечу з Франкфурта в Едмонтон, з пересадкою в Амстердамі. Шукаю компанію, щоб було веселіше😊
-
Я понял,мб лучше обратиться к местным и проверенным нотариусам ))
-
Совет принял) спасибо)
-
Уже сейчас я бы так и сделал)
-
Продив 5 років і радий, що виїхав. Бо коли ти ідеш з вагітною дружиною і тобі в слід кричать: спєрдалай на Україну, вальчич. То таке собі. І це тільки один випадок з життя. Поляки, то відвертий гарбіч
-
Вона просто в орбіті має право нотаріально завіряти. Так вона і переклади роьить, через гугл перекладач може і просто завіряє
-
Робить, але ми ніякого відношення до ТОЇ історії немаємо, окрім того, що ми нащадки. А якщо іти по цій логіці, то пів Європи має порішати скандинавія, так як їх колись англо-сакси нагнули. Але йе працює тільки в Польщі, для нормальних людей, це вчитись на помилках предків.
-
Історія робить свій вплив….
-
Так, таку політику мали б обрати розумні, виховані й освічені люди… але подивіться на наших сусідів, які оточують Україну. Вони ж всі мають зуб на наші землі… тому й ведуть себе так…
-
Немає що оспорювати
20 Jan 2023, 21:20
77610/96705
about 3 hours ago