UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Круто. Але в цей час , я не зможу. Маю роботу. Пообіцяв 🥲якось ще , може колись
-
Sergey Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
О, за діточок я не в курсі..
-
а так все многообещающе начиналось... Can kids go to Oilers games? Children under 24-months of age can access Rogers Place without a ticket as long as they are able to sit on the ticket holder's lap and do not obstruct the view or comfort of other Rogers Place guests. Children aged 24-months and older require a ticket to access Rogers Place.
-
Отакої. Тільки дав слабину і нагріте місце , вже намагаються підсидіти. Від кого , від кого , а от від тебе, не очікував такого ) ще і дитиною прикривається
-
Я не знаю, можливо ваші і дитячі емоції вартують тих грошей..
-
Різні. Але , від 100$ і далі. Я не спеціаліст
-
Денис Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Денис Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ольга Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Elena Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ivan Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.