UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
тут стільки бомжів
-
Повірте я живу в Варшаві зараз
-
Омерика, чо)))0)0)
-
І наркозалежних вистачає
-
Бомжі є
-
Ну, побачите
-
бо мене вже залякали що там капець в вас )
-
Хоча краще в Шервуд Парк чи Ст Альберті жити
-
то нормально))
-
А то це не по всьому едмонтону так ?)
-
Відносно безпечно тут
-
Томуууу
-
То було о 4 ранку в лютих дєбрях
-
Підкажіть будь-ласка, як знайти кімнату для оренди, які найкращі ресурси?
-
Доброго вечора! Команда FLORANS шукає флористів🌸🌸🌸 Якщо Ви або ваші знайомі, мають досвід в цій сфері, з нетерпінням чекаю на повідомлення в особисті ☺️ Або відразу пишіть в FLORANS www.instagram.com/florans_ca?igsh=MWxramk5YTBmamFqdw==
-
бомжі не нападуть 😄😄
-
Привіт, зрозумів, то не все так страшно як малюють) в нас пересадка в Торонто 2 дні, надіюсь в торонто теж адекватно)))
-
Привіт! Звичайно перебільшує! Просто Шервуд Парк - це містечко заможних людей. Вони навіть не хочуть приєднуватися до Едмонтону, тому у них своя власна поліція, до речі так само як і Сейнт Альберті. І як туди бомжам потрапити і що робити 🤷♀️😂. Бомжі звичайно бувають у деяких специфічних кварталах Едмонтону. Це повʼязано з тим, що саме в центрі є головне управління поліції, суд, шелтер для бомжів, а також декілька організацій, які їм надають допомогу. Раніше навіть вʼязниця була в центрі. Ну ось тому вони там і бувають. В інших районах їх майже не буває.
-
rentfaster, FB
-
Мій чоловік працював психологом у вʼязниці 25 років. Іноді в молах вони до нас підскакують і дуже щасливі його бачити😂. Не лякайтесь!
20 Jan 2023, 21:20
78975/96699
about 3 hours ago