UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Але ☝️Ти приходиш і недотепно розповідаєш, хто має бути Петром,а хто Іваном.
-
Вибираєте країну, і знаходите найвигідніше місце по ціні і місцю. City: Warsaw Name: Marek KRUK Address: Dr Kruk, 9 Fabryczne Street, apt 1, 00-446 Telephone: + 48 (22) 617 3021 Spoken Languages: English,German,Polish,Russian City: Warsaw Name: Ewa SWOBODA KOPEC Address: Poradnia lekarsk Sylfium, 27 Okopowa street, Email: [email protected] / (This panel physician or clinic provides services paid by Interim Federal Health Program.) Telephone: +48 501 013 400 +48 (22) 632 15 24; +48 (22) 631 02 69 Spoken Languages: English,Russian
-
Ну це ви не мені давайте рекомендації, а Олесі. Бо з власного досвіду масажист це гроші на вітер …. Один сеанс масажу в Празі, коштував мені 20-30 доларів, а пістолет і 30 хвилин часу моєї дівчини коштував мені 50$ і поцілунок 😁 Ми люди, маємо одну проблему. Це - лінь. І інколи коли ти забуваєш про біль, то перестаєш робити вправи. І потім це починається все з початку. Власний досвід.
-
Паралельно я не займався оздоровчою фізкультурою, а ходив в спортзал і тягав штангу, що не дуже добре при остіохондрозі. Потім знов все спочатку, нитя в шийному відділку і понеслось. Знов 10 сеансів масажу 😁 знов все по кругу… ну а потім я взяв оцей пістолет і просто періодично підтримую масажним процесом вдома. Наприклад в зимній час, 1 масаж раз в 6 тижнів, в літній час раз в три тижні. Якщо перестану робити , знов запальний процес і пішло поїхало 😩
-
О, я смотрю Иван продолжает нести службу в теробороне Эдмонтонщины. Похвально.